Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• принципно е отворен.
    тая вечер ще има драми, ще дърпаме на брата 33-ката че се уморила. верно ли не ги искат тия 33-ки даже в моргата
    точка

Comment

• Незнам защо но като чуя думата "флекс" и ми я еяно че нещата не отиват на добре.Кажими ако имаш наблюдение върху генераторите на Опел които са досущ като нашите,дали и проблемите са като нашите или немците са го решили за тях си за да ни се смеят на Алфите после.

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        принципно е отворен.
        тая вечер ще има драми, ще дърпаме на брата 33-ката че се уморила. верно ли не ги искат тия 33-ки даже в моргата
        Кви простотии дрънкаш, бе!
        Аз те имам за пример, а ти..
        Какво и е на каляската на Данчо!
        Ся , ако трябва едно рамо или цяло дупе- насреща съм, ама...
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• споко, вечерта отиваме пък тя си починала , оздравяла и сама запали от първия път. даже и ток не сме и давали.
          пък той през деня се счупил да я бута по баирите .
          точка

Comment

• ха ха те имат навика да се правят на умрели и после-бум изненада,е как да не ги обичаш тези коли

Comment

• Здравеите отново,малко прекратяване за моренце и пак съм тук.И да си призная колата ме ИЗНЕНАДА И ВПЕЧАТЛИ невероятно с без проблемнното си поведение на пътя,разхода от 8,5 газ с 4 човека + 2 полвинки(деца)и тотално пълен багажник средна скорост 100км.
              Забелязах и клубно присъствие на Приморско но така и не се видяхме за по бира.
              Attached Files
              Last edited by morrty; d.m.y г., 20:34.

Comment

• само така
                точка

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                  Здравеите отново,малко прекратяване за моренце и пак съм тук.И да си призная колата ме ИЗНЕНАДА И ВПЕЧАТЛИ невероятно с без проблемнното си поведение на пътя,разхода от 8,5 газ с 4 човека + 2 полвинки(деца)и тотално пълен багажник средна скорост 100км.
                  Забелязах и клубно присъствие на Приморско но така и не се видяхме за по бира.
                  Ха така!
                  Нашите кошници по-принцип са си за дълъг път и само газ! Там им е силата!
                  Как така не се събрахте бе маскари! Лепни му една бележка на джама или паркирай пред него и поне ще те поздрави на родата!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• мина ми през акъла,ама аиде викам тоя път му 'прощавам',наи интересното е си стоя на тераската на квартирката и обезглавявам поредната бирка и хоп 2ма момци с една добра 166 спират и заоглеждват колата,голямо гледане,голямо коментиране,колата потегля и оп тя Словашка.
                    Абе какво да ви кажа лудница,ама 33 още позбирва погледите на ората да знаите това е факт

Comment

• Някои от тукашната секта 33 дали ще ходи с бабата си до Хасково ?

Comment

• Надявам се да се събереме, въпреки, че точно сега имам много яки проблеми.
                        Все пак си мисля, че е е допустимо да дойдеш дори и с друга кола.
                        Важното е да пишеш, че е маскирана 33-ка

важното е да сме там и да покажеме, че сме живи!
                        Бобо да си яде ташаците, а Боби 33. Нео и останалите пичове ще помагат! Лиско с чираците ще дадат своя принос!

Comment

• Значи да стягам 33ката за преходи и да отлитаме от Ловеч е малко далечко ама ..........наиси,Стягам и палатката,барбекюто,бирата,мерака и др.
                          Мордохи там е шанса да се сберем и запознаем все 33

Comment

• тоя раздел 33 маи позамря нещо

Comment

• По скоро в момента всеки се чуди как да накара дъртия си котур да стигне до хасково!!!!!
                              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Аз първо съм на Калояново на 27-ми, после вече на феста отделно.....
                                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Working...
                                X